2009-09-28 / 18:36:51

Välkommen till världen!

Nu är jag huuur lycklig som helst, har suttit och kollat på valpningen hos Jonas och Emma via deras webbkameror. Toppenbra! Sedan fick jag ett mail;


Fint va?

Sen en printscreen på valpisarna också;
2009-09-27 / 11:45:20

Nätshopping!

Hej!

Sitter här och har beställt lite saker från djurmaxi.se, ett valpset(Koppel o Halsband) och vattenskålar till min matbar! Lite tidigt men jag har så himla svårt att hålla mig! Dom har bra och billiga saker, ni som vill kolla in.

Jag pluggar ju ifatt allting, som vissa av er vet så har jag ju IG i 7 kurser, fast nu är det bara 4 kvar!! Peppa peppa. När min valp kommer så har jag inte ett enda Icke Godkänt! Känns superbra så man får tid till den lilla valpen!

Jag har fundera JÄTTEmycket på namn och oj va svårt det är! När jag hämtar hem honom så kommer det vara självklart vad han ska heta tror jag. Åååh vad jag längtar!

2009-09-19 / 21:18:34

Världens coolaste hundbädd??

Hej alla glada!

Jag håller fortfarande på med utseendet på bloggen som ni ser! Det går ju sakta men säkert

Jag har haft Urax hemma hos mig sedan i..måndags? kan det ha varit så? Iallafall, vi har hunnit köra lite fotgående och ställande under gång, det är vi grymma på, nu är det ju Urax som får lära mig, jag har ju dock lite dammiga erfarenheter sen innan:)

Vi har också varit uppe hos farmor och farfar(Världens bästa farmor och farfar!!) några gånger, och på ena hållet har "purre" (hehe låter som ett kattnamn) och jag åkt buss, han tror ju dock att vi ska av så fort dörrarna öppnas, när dom stängts igen så kollar han på mig och ser besviken ut

I torsdags så åkte jag och Urax ut till min mamma på landet och hälsade på, det var sådär lagom kul tyckte Urax, Malte väger 70 kilo och Urax 35...ni kan tro att det var någon som tyckte det var mysko...Det gick bra iallafall, purre är ju snäll så, men morrig var han allt... Urax visade tecken på undergivelse genom att slicka Malte i munnen och morra, men när Malte gav upp och märkte att Urax inte alls ville leka och la sig ner så blev purre mycket trevligare och inte alls lika spänd:)


Jag kollar massa saker till min valpis som snart(76 dagar tills jag får hem den, 22 dagar tills den kommer till världen om allt går som det ska!) och hittade vääärldens coolaste (snabbaste) hundbädd! den kommer från http://www.swecat.com, och kosta 1295:-


Haute Diggity Dog Furchedes Hundbädd / Kattbädd
2009-09-13 / 21:36:30

Besök på Blackneck's!

Precis som rubriken lyder så var jag hos Jonas och Emma och hälsade på Jet, Mycket trevlig hund måste jag säga! Jag fick se lite action med stort A, Jet kommer att bli en bra pappa till min valp ! Känns tryggt att köpa från blacknecks också så man vet vart dom bor..hehe.

Imorgon ska jag boka uppkörning/uppskrivning och sedan plugga järnet! Jag pluggar extra så jag ligger på plus hela tiden så blir jag ledig mer till valptiden. Nu kom Urax och jag tror att han vill mysa sängen nu så det är väl bäst att han gör som han säger

Godnatt!
2009-09-10 / 22:36:03

Pillifix

Jag har gjort om bloggen helt och hållet nu! Det kommer bli färdigt så småningom.Jag tänkte ha lite fler menyer och lite mer "designat". Idag är jag ute hos mor min och pysslar om lillasyrran som är influensasjuk, sen om det är fågel, fisk, eller svininfluensan det vet jag inte, men sjuk är hon.

Jag har tingat en valp hos Blackneck's kennel, så jag går här och håller tummarna för att det ska bli minst 3 hanar i kullen! (Om det blir några valpar förstås!) Jag tingade på 3:dje plats vilket betyder att minst 3 hanar måste mamman trycka ut:) Pappan är Blackneck's A'Jet, ska jag upp och klappa lite på nu på Söndag, det blir roligt!

I onsdags körde jag halkbana ute i Ljungby, det gick mycket bra förutom att jag glömde koppla vid tvärbromsningen, TRE GÅNGER! Så kan det vara, även jag blir lite nervös ibland, dock sker det ytterst sällan!

Om det nu skulle vara sån tur att det föds en liten mallehane åt mig så är det bara 31 dagar kvar♥ Ni kan tro att det är någon som längtar!